Lokallivet

Y´s Men´s klubbens formål er først og fremmest, at være en støtteklub for det lokale kirkelige arbejde blandt børn og unge. Det er bl.a. KFUM&K, FDF, spejdere, væresteder m.f. Dernæst at medlemsskabet af Y's Men's klubben er givende for medlemmerne.

Her kan du læse om nogle af vore aktiviteter, pengerejsningsopgaver i form af kunstudstillinger, salg af reproduktioner og sidst men ikke mindst salgsartikler til andre Y's Men's klubber - disse  leveres med Y's Men's logo eller emblem igennem www.ysdesign.dk

Vi har i mange år haft 6 sponsorbørn i Afrika, og vi har siden klubbens start i 1973 støttet både inden- og udenlandske enkeltprojekter.

Såfremt du ønsker at få mere information om vores Y's Men's Club, kan du udfylde kontakt information formularen, som du finder øverst th. på denne side, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, socialt udviklingsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmernes engagement, både lokalt, nationalt og internationalt.Y's Men's Region Danmark er en bevægelse, der giver mening og resultater!

3.400 medlemmer i mere end 150 klubber over hele landet, heraf 26 klubber i Central Østeuropa, er i et fællesskab med et åbent og virkelysten miljø, hvor lydhørhed og nysgerrighed for andre menneskers forskellighed og relationer mødes med respekt. Gennem dialog og handling inspirerer vi hinanden til at yde en indsats både økonomisk og praktisk overfor bl. a. børne- og unge-organisationer, i det hele taget over for mennesker der har behov.